close gnb layer
Reset
Category
Prijs
Brandstofverbruik

liter / 100km
Bijtelling
Transmissie
Aandrijving
Brandstof
Max. koppel
Nm
Max. vermogen
kW
Motorinhoud
liter
close gnb layer
Scoor nu WK-voordeel met onze Go!-modellen!

Scoor nu WK-voordeel met onze Go!-modellen!

7 dagen geleden | Productnieuws
Het is lente! Van welke hit wordt u happy?

Het is lente! Van welke hit wordt u happy?

3 dagen geleden | Nieuws & Tips
Voetballers FC Volendam in gloednieuwe Hyundai’s

Voetballers FC Volendam in gloednieuwe Hyundai’s

4 dagen geleden | Nieuws & Tips
‘Met onze BMW hadden wij meer problemen’

‘Met onze BMW hadden wij meer problemen’

6 dagen geleden | Productnieuws
Lees meer op iMotion, het digitale magazine van Hyundai
 

Hyundai 5 jaar zeker

Bij Hyundai krijgt u altijd 5 jaar zekerheid,

zonder zorgen.

5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking

Als je zelf gelooft dat alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is, dan is het garanderen van deze kwaliteit niets meer dan een logische stap. Daarom bent u bij Hyundai verzekerd van 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zoveel garantie ziet u maar zelden. En wat onze garantie uniek maakt is dat er geen kilometerbeperking aan is gekoppeld en het geen uitzonderingen kent. De garantie geldt op productie- en fabricagefouten van bumper tot bumper. Dat is pas zekerheid!

Lees hier meer over de 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

5 jaar gratis voertuiginspectie door uw Hyundai-dealer

Twee keer per jaar kunt u bij de Hyundai Erkend Reparateur terecht voor een gratis Zomer- of Winterinspectie. De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht hoeveel kilometers.

Lees hier meer over de 5 jaar driedubbele Hyundai Garantie

5 jaar gratis navigatiekaart-updates

Wist u dat jaarlijks het wegennet met 15% kan veranderen? Kruisingen worden rotondes, er komen nieuwe stadswijken en wegen worden verlegd. Dan is het wel zo handig dat uw navigatiesysteem up-to-date blijft. De Hyundai Navigatie Update Service maakt dit mogelijk. Voor auto's die zijn geregistreerd na 1 juli 2012 en zijn voorzien van een LG/Hyundai navigatiesysteem biedt de Hyundai dealer de Hyundai Navigatie Update Service geheel gratis aan tijdens het reguliere onderhoud.

Lees hier meer over de Hyundai Navigatie Update Service

5 jaar nieuwwaarde dekking met de Hyundai Verzekering

Om u op alle fronten onbezorgd rijplezier te kunnen garanderen biedt Hyundai vijf jaar nieuwwaardedekking bij schade als u kiest voor een Hyundai Verzekering. Dat is uniek, want het betekent dat u bij een total loss-schade in deze periode de nieuwwaarde vergoed krijgt in plaats van de dagwaarde. Zo kunt u snel een gelijkwaardige auto terugkopen.

Lees hier meer over de 5 jaar nieuwwaardedekking

Levenslang gratis pechhulp

Met de Hyundai Mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van een snelle oplossing. Zo kunt u snel en met zo min mogelijk hinder uw weg vervolgen. Of nu onderweg naar uw vakantiebestemming of voor uw eigen deur pech krijgt, Hyundai Mobiliteits Garantie staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. De Hyundai Mobiliteits Garantie is kosteloos, mits de Hyundai wordt onderhouden door de Hyundai dealer/Erkend Reparateur volgens fabrieksvoorschriften.

Lees hier meer over de Hyundai Mobiliteits Garantie


5 JAAR NIEUWWAARDE DEKKING IS ONDERDEEL VAN DE HYUNDAI VERZEKERING. GRATIS PECHHULP EN NAVIGATIEKAART-UPDATES I.C.M. ONDERHOUD BIJ UW HYUNDAI DEALER. 5 JAAR GRATIS NAVIGATIEKAART-UPDATES IS GELDT NIET BIJ DE HYUNDAI i10 EN HYUNDAI i20 I.V.M. ONTBREKEN VAN EEN NAVIGATIESYSTEEM. NIET IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES. AANBIEDING GELDT ALLEEN OP UIT VOORRAAD LEVERBARE MODELLEN. DRUK- EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN. ZIE VOOR KOSTEN EN VOORWAARDEN HYUNDAI.NL. VRAAG UW DEALER NAAR DE VOORWAARDEN.